5.16.2007

Nicolae Ceausescu - inregistrare audio facuta sambata in Cuba

In urma interviului incendiar publicat aici, am decis sa prezentam si alte dovezi solide care sa demonstreze ca Nicolae Ceausescu traieste in Cuba si va merge la vot pe 19 mai. Mai jos aveti o parte din inregistrarea audio a interviului, in care domnul Nicolae Ceausescu isi exprima sentimentele de mandrie pentru realizarile din ultimii ani (intrarea in NATO, integrarea in Uniunea Europeana) si le ureaza "sanatate" si "fericire" romanilor din tara:

IMPORTANT: inregistrarea a fost autentificata de laboratorul de criminalistica al DCI in cursul zilei de ieri - speram sa nu mai existe motive de indoiala.

48 de comentarii:

Anonim spunea...

Prima oara am crezut ca e o farsa interviul tau... ai avut dreptate, Causescu traieste!

Anonim spunea...

NU POT SA CRED!!!
CEAUSESCU CHIAR TRAIESTE!!!

Anonim spunea...

ce abureala, e un mesaj de revelion de pe vremea lui nea nicu si ni se prezinta noua ca fiind de azi :)) chiar ne cred prosti ?

Anonim spunea...

bineinteles ca este abureala si kterink spusa pe un ton serios...cititi mai cu atentie textul si o sa va dati singuri seama k totul este la misto...dar e bine makr k mobilizeaza lumea sa mearga la vot in speranta k il vor vedea pe ceasca!:p

Anonim spunea...

E o mare abureala....chiar asa de prosti ne credeti?!..Puneti o poza cu ceausescu si cu steagul UE in mana si vocea lui de cand inca era la putere SI VA ASTEPTATI sa va si creada lumea!!!Incredibil!

Anonim spunea...

am murit d ras cand am vazut poza lui ceausescu cu ipod-ul in urechi =)))))...si colac peste pupaza mai are si laptop hp... s-a adaptat omul la economia de piata...e conectat ...hello, Mr. Gavrila sau cum te cheama...se vede de la o posta ca alea sunt poze trucate in photoshop sau, ma rog, orice alt program de modificare poze... oricumm, multumesc pentru o portie de ras consistenta... acum urmeaza sa ascult si inregistrare audio a lui tovarasu...

Anonim spunea...

bai fraiere, e clar ca e facuta la misto - chiar asa de greu de cap esti?

pe tine in special si eu te-as crede prost cat timp ne spui aici solemn si cu mare patos ca "e o abureala"... tie ar trebui sa-ti interzica accesul pe net pe motiv ca nu tii la caterinca!

Anonim spunea...

Nicoale Ceausescu, cetatean european! :) :) :)

Anonim spunea...

Oameni buni, inregistrarea este adevarata - a fost autentificata de autoritati!

Anonim spunea...

am citit in ZIUA ca Nicolae Ceausescu este in Argentina si nu in Cuba.

aoriti sa comentati pe acest subiect? unde a fost facuta aceasta inregistrare?

Anonim spunea...

Inregistrarea este adevarata cu siguranta. Asta pot sa garantez si eu :)
Data e probabil subiect de disputa insa ma las prada mesajului transmis!

Anonim spunea...

Asa este: l-am sunat in aceasta dimineata pe Ceausescu pentru ca doream sa-mi spuna daca Viagra functioneaza cu adevarat. Mi-a spus in treacat ca a dat acest interviu.

Anonim spunea...

Ce parere are domnul Ceausescu de domnul Ion Iliescu, fostul sau coleg de partid?
Stie ca a crescut la san un sarpe?

Anonim spunea...

din cate am inteles din acest film, nea Nicu transmite internautilor sa voteze DA! in aceasta sambata
spune-i DA sa spune-i PA!

Anonim spunea...

.."dragiii mei tovarasi"..doresc sa imi exprim si eu parerea umila, in ceea ce priveste acest "senzational" interviu. Acum ca Nicolae Ceausescu ne-a dat permisiunea si binecuvantarea sa pentru a merge la vot in ziua de 19 mai, si a ne exercita dreptul de vot, nu ar fi pacat sa nu il urmam, poate cine stie ne intalnim cu el, ca sa ii "multumim" pentru mancarea alterata pe care am mancat-o ani de zile, si cozile infernale la care am stat pentru un litru de lapte si un kg de cartofi, pentru managementul prin obiective pe care nu l-a realizat...ar fi si mai interesant sa aflam ca tot acest "senzational interviu" sa nu fie decat un joc politic care sa ne indemne sa votam cu "DA"; se pare ca Romania inca nu s-a trezit din coma daca inca se mai lasa manipulata in felul acesta...o zi buna!

Anonim spunea...

Poate ca Ceausescu face cu noi un exercitiu de psihologie inversa - ne spune de fapt sa mergem si sa votam "NU!" - eu asta inteleg din film!!!

Anonim spunea...

NU-MI EXPLIC CUM ATI FACUT ASTA, DA E FOARTE TARE!

Unknown spunea...

Hmmm...nu ma surprinde deloc faptul k Ceausescu voteaza.
In '90, se pare ca un numar maricel de raposati au fost trecuti pe listele electorale si au votat FSN-ul :-P

Aditzoy spunea...

Eu propun altceva: cel care a luat "interviul" sa se duca iar la nea` Nicu si sa-l puna sa zica data de azi sau "EU, Ceasca, voi vota pe 19 mai 2007". In rest...interesanta ideea acestei campanii de vot. :)

Anonim spunea...

mijto ideea CU STEAGUL UE in mana :)
parca maine il vedem in parlamentul european sau pe la comisie ;)

Anonim spunea...

Baaaa da fraieri sunteti cu asa ceva!!!!cat de prosti ne credeti!!!!hai ca a-ti dat-o in bara cu poza prost facuta in Photoshop(mai invatati sa lucrati cu programul respectiv) si acum v-ati gandit sa trimi un video de pe youtube cu ceausescu care traieste..recunosc ca asta e mai bunicel facut.
data viitoare cu ce veniti?ca vine ceausescu in tara sa ne demonstreze ca chiar traieste..
mai cititi si voi carti de istorie inainte de a spune aberatii ca astea

Anonim spunea...

fraiere, pui botu!
e la misto facut filmul - se promoveaza mersul la vot!

Anonim spunea...

am vorbit in seara asta cu Ceausescu si mi-a spus ca ii lipseste marmelada acolo in Cuba.

Anonim spunea...

spuneti DA ! daca nu vreti un ceasca 2 ! ;)) glumesc...evident...votati cum ganditi, simtiti...dar mergeti la vot !

Anonim spunea...

70% dintre romani si-au exprimat intentia de a vota cu Basescu. Cu toate ca numarul este covarsitor, observ ca sunt in continuare cretini pe Internet care incita lumea sa voteze "DA"...

Anonim spunea...

:) ha ha haaaaaaaaa!!! :) :) :)

Anonim spunea...

...lasand la o parte excesul tau de zel in ceea ce priveste cretinitatea din cei care voteaza cu "DA"! De asta se numeste democratie sa votam ceea ce vrem, asa cum corespunde nevoilor noastre sau chiar sa nu votam deloc!! Asa ca domnule, cretin e ala care isi da cu parerea,axat pe propriul sau Eu, uitand de principiile fundamentale ale libertatilor individuale!! Votati oameni buni, ca de asta avem cap, sa votam asa cum credem de cuviinta!!!o zi buna!

Anonim spunea...

poate el chiar o sa voteze nu ca ii mai lucid acum

Anonim spunea...

Este cineva pe acolo care sustine ca acest interviu a fost autentificat de autoritati...CARE AUTORITATI? Sau mai bine zis, care autoritati din Romania sunt competente sa autorizeze ceva, orice? Facand practica MAI mi s-a confirmat ca tara asta inca doarme, ceea ce este tragic; iar in ceea ce ne priveste pe noi tinerii, degeaba am scapat de regimul comunist, si avem acces la informatie caci nu facem nimic sa ne fie mai bine, ba mai mult ne complacem!!

Anonim spunea...

Mai, Gavrila, esti un prost si jumatate! Numai tu si imputititii tai de coledzi puteti sa zambiti la asa poanta!
Un milion de-al de voi nu valorati nici macar cat un kkt de-al lu analfabetu de Ceask.
Asta-i tragedia noastra!

Anonim spunea...

mare mai e gradina celor care voteaza "da"...

Anonim spunea...

Aici nu e vorba de cei care voteaza "DA" sau "NU"; ori cu unul ori cu altii schimbari majore nu o sa existe, pentru ca noi stam si ne dam cu parerea pe forumuri in loc sa luam masuri. Suntem noi romanii indoctrinati de carte dar mai avem de invatat cand vine vorba despre apararea drepturilor noastre. Votati oameni buni, macar la asta sa foloseasca balariile care ni se bag in cap inca de la gradinita! Noi nici macar nu ne stim adevarata istorie cum trebuie, caci si ei i s-au facut modificarile de rigoare, si totusi ne jignim pe internet, si ne afisam imaginea de detinere a adevarului general in ceea ce priveste acest nenorocit de vot! Poate ar trebui sa va intereseze mai mult consecintele pe care le va suporta tara si noi, din partea Uniunii Europene, caci se anunta "norisori"!

Anonim spunea...

Este mesajul tov. N.C. "cu prilejul anului nou" (in caz ca nu stiati ...)
Si inca ceva ... poate chiar este pe una din listele de alegatori asa cum au fost multi alti morti ...

Anonim spunea...

Toata lumea stie ca Ceausescu a murit. E un umor tare ciudat asta al vostru.

Anonim spunea...

Bai nene vad ca sunt unii care sunt atat de retarzi incat au crezut ca se vrea sa fie pe bune. lol e evident ca e la misto. mai si injurati... bai hahalerelor. Oricum ca tot veni vorba de nea nicu Sambata merg si votez DA! Nu mai vreau inca un dictator!

Anonim spunea...

mah esti un gunoi...sper sa fi kilarit cat de repede!!!
p.s. nu e gluma:P

Anonim spunea...

Daca ti se pare funny ideea ca Ceausescu traieste, esti un idiot autentic! Ceausescu este un brand si daca alta metoda pentru a fi remarcat de internauti nu ai gasit, este cazul sa te prezinti imediat la Psihiatrie. Implora-i sa iti administreze Haloperidol - 70 mg/zi. Daca nu are efect, nu este cazul sa mareasca doza. Pur si simplu roaga-i sa te impuste!

Mihaela spunea...

Bun, nebun, mistoul tau cu Ceausescu a creat ceva reactii p'aici... faina idee de mobilizare la vot ;)).

Unknown spunea...

o dovada a faptului ca Ceausescu inca mai traieste http://s3.bitefight.ro/c.php?uid=30587

Anonim spunea...

Fotografia este 100% contrafacuta. De asemenea fotografia vehiculata pe net cu ipod-ul in mina este 100% falsa. Vocea este autentica dar continutul este in mod clar irelevant, acelasi limbaj de lemn si continut ca acum 20 ani. Afirmatia ca a fost confirmat de DCI nu specifica ce a fost confirmat. Vocea e autentica dar nu a fost confirmat ca ar fi recenta. Sa va fie rusine ca recurgeti la minciuni si falsuri nerusinate ca sa va mariti traficul pe web si sa primiti mai multi bani din reclame. Nu aveti legi in Romania sa interzica inducerea in eroare a publicului cu intentie in scopul de a face profit? O companie de Grafica pe computer a confirmat nu numai ca fotografiile sunt false dar si ca au fost falsificate in mod grosolan de amatori care abea au invatat sa foloseasca Photoshop-ul si spera ca rezolutia scazuta sa le ascunda lipsa de talent. O sa ma interesez care sunt legile in Romania si daca nu retrageti si va cereti scuze pentru dezinformare, voi recurge la mijloace legale sa va inchida blogul. Jurnalismul in Romania nu are nici o etica profesionala ?

Anonim spunea...

Ceausescu e mort,chiar daca traieste....

Anonim spunea...

mai nu inteleg de ce dezgropati mortii , se vede de la o posta ca totul este trucat mai bine ocupativa de alceva ca ceausescu nu ar fi asa de [rost incat sa se arete romanilor de care chiar voi spuneti ca se ascunde asa ca sunteti penali un site de-a dreptul penal

Anonim spunea...

ESTE O DOVADA SOCANTA - ESTE INCREDIBIL CUM AM FOST MINTITI IN TOTI ACESTI ANI!

Anonim spunea...

FALS!!!!!!!!!!Daca Ceausescu traia, nu ar fi dat o inregistrare audio, ci video. Nu e preima data cand fac asa ceva. Se fac trucaje la greu pentru cresterea audientei.

Anonim spunea...

Da,Ceasca traieste..in imaginatia bolnava a catorva.Sa ii fie tarana ca plumbul..ii doresc eternitate fericita..in Iad

Anonim spunea...

ba!i~a antrebatil pe Elodia a vazuto pe undeva.

lapusteanu@yahoo.com spunea...

dar unde e partea cand ne indeamna sa mergem la vot? bizar...nu mai puneti botu la farse...

Anonim spunea...

nu imi vine sa cred traieste ceausescu?