5.08.2007

MEGAconcert ROCK - 19 mai - INTRAREA LIBERA


Concertul ROCK din 19 mai va avea loc in toate sectiile de votare. Pentru ca Romania este tara noastra, odata ajunsi la urne, vom putea alege melodia preferata. De ce? Raspunsul este simplu: pentru ca este democratie :)

Si acum, bagam si din carti ca sa dea bine la nominalizarile pentru roblogfest 2007:

Democraţia (în traducere literală "conducere de către popor", din grecescul δημοκρατία - demokratia demos, "popor," şi kratos, "conducere") este un regim politic prin voinţa poporului.

În ziua de astăzi, termenul este de cele mai multe ori folosit cu sensul de democraţie liberală, dar există multe alte varietăţi iar metodele de a guverna pot diferi. Cu toate că termenul democraţie este utilizat de obicei în contextul unui stat politic, principiile sale sunt aplicabile şi altor organisme sau entităţi, cum ar fi universităţile, sindicatele, companiile publice sau organizaţiile civice. Pe plan politic, democraţia se defineşte ca regimul politic fundamentat pe principiul suveranităţii naţionale (naţiunea conduce statul prin reprezentanţii săi aleşi, pe principiul separării puterilor în stat, pe principiul egalităţii tuturor în faţa legii. Democraţia este inseparabilă de respectarea drepturilor omului şi ale cetăţeanului. Democraţia modernă are la bază trei modele istorice din sec. XVII-XVIII (englez, american, francez) - sursa: wikipedia.

NOTA: melodia de mai sus ii este dedicata lui Zoso caruia ii urez insanatosire grabnica dupa accidentul din acest uichend - pe 19 trebuie sa ajunga si el la vot :)

7 comentarii:

Fluflu spunea...

Super tare filmul :) :) :)

Andreka spunea...

Bai, eu chiar am crezut ca e concert si ma bucuram.

Oricum o sa fie cursa in week-end si ma voi duce sa si votez. Nu imi ascund preferintele asa ca va spun din start ca nu voi vota pentru suspendare cu toate ca in prima faza si mie mi-a fost neclar buletinul de vot.

Concluzie - nu mai amagiti lumea cu concerte, mici si bere ;)

nistelroy spunea...

M-am spart de ras - faza cea mai dura este la final, cand apare Vanghelie cu fes si cu limba afara...loool

Bingo spunea...

Mno - Vanghelie este cel mai cool dintre toti. I se potriveste de minune rolul asta de chitarist alaturi de Voiculescu (parca) si Iliescu :) cu toate ca cel din urma e cam fumat...

Anonim spunea...

Ma mai gandesc... 5 minute si va spun daca merg la "concert sau nu"

Sorin Dincea spunea...

Nu e chiar "intrare liberă". E mai degrabă "doar cu buletinul".
Rock on! \m/

草蜢Jon spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟