5.13.2007

EXCLUSIVITATE - Nicolae Ceausescu este in viata si locuieste in CUBA!!!

O POVESTE INCENDIARA IN EXCLUSIVITATE - UN MATERIAL REALIZAT DE BOGDAN GAVRILA:

La 22 decembrie 1989, sotii Ceausescu parasesc capitala la bordul unui elicopter pilotat de Vasile Malutan, impreuna cu Emil Bobu si Manea Manescu. Fac o scurta escala la Snagov, după care isi continua drumul spre Targoviste, unde abandoneaza elicopterul pentru o varianta de transport auto. Sunt prinsi de miliţi si sunt predati in scurt timp autoritatilor militare.

La 25 decembrie 1989, sotii Nicolae si Elena Ceausescu sunt judecati, după un proces sumar de un tribunal militar ad-hoc, condamnati la moarte si executati, la cateva minute dupa pronuntarea sentintei. Tribunalul respectiv, a carui legitimitate a fost ulterior contestata, si-a asigurat un loc special in istorie prin faptul că avocatul insarcinat cu apararea lui Ceausescu a facut front comun cu procurorul, in loc sa isi apere "clientul".

A urmat executia celor doi insa aceasta a fost insa doar partea televizata a unui spectacol sangeros pe care dorea tara sa-l vada. Ajutati de securitate, sotii Ceausescu au trecut granita in Bulgaria si au reusit sa ajunga pana la Varna. Acolo, un vapor ii astepta sa-i transporte in Cuba unde prietenul lor, Fidel Castro, deja amenajase o vila de protocol.

In primele zile ale lui 1990, Ceausescu ajunge pe noua sa proprietate si declara ca in acest fel si-a inceput batranetile in frumoasa Cuba.

Dimineata face gimnastica
Zilnic se trezeste la ora 6:00 pentru a prinde rasaritul si pentru a face cateva exercitii. Chiar daca este in forma, batranetile isi spun cuvantul si sportul de dimineata i-a fost recomandat chiar de Eugenio Selman Housein, doctorul personal al lui Fidel Castro.
Dupa miscarea de dimineata isi face timp pentru un mic dejun copios alaturi de Elena si se informeaza despre situatia din Romania.

Va merge la vot dar cu alt buletin
"Pe vremea mea nu se putea ajunge aici" spune Nicolae Ceausescu - "insa inteleg acum la batranete ca asta e democratia si ca trebuie sa existe spectacol politic". Fostul dictator este la curent si cu referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si considera ca tot scandalul afecteaza imaginea Romaniei: "pana si aici in Cuba se vorbeste despre suspendare".
Intrebat fiind ce va vota, prefera sa ne spuna ca se abtine. "In Romania am certificat de deces insa am reusit sa obtin acte noi abia anul acesta astfel incat sa merg pentru prima oara la vot."

[ceausescu.jpg]

Un dictator hi-tech
Ceausescu spune ca in fiecare dimineata acceseaza hotnews.ro pentru a vedea ce se intampla. Crede ca tara s-a schimbat mult si chiar spune ca merge intr-o directie buna: "Pe vremea aia, lucrurile stateau altfel - eram prinsi la mijloc intre rusi si americani. Acum rusii au pierdut mult teren dar si ei au schimbat sistemul".
Foloseste un laptop HP nx6325 Turion64 X2 TL-52, 1.6GHz si are wireless: "de multe ori imi place sa stau in gradina si sa navighez. Sunt la curent cu evolutia Stelei si urmaresc zilnic GSP.ro, ba chiar comentez din cand in cand pe blogul lui Tolontan".

Blogurile sunt o pasine pentru fostul dictator. Spune ca dupa certurile pe care le mai are cu Elena, ii place sa se descarce injurand pe blogul lui Zoso. Este la curent cu evolutiile din media imperialista urmarind blogul lui Comanescu si in ultima vreme spune ca l-a descoperit pe Sorin Tudor: "imi place ca se ia si de PSD si de PD - nici eu nu cred ca e buna strategia pe care o au in campania asta". Nicolae Ceausescu mai citeste si Piticu.ro, Andrei Crivat sau Vivi.

Noul iPod se potriveste cu costumul
"Imi place pentru ca e mic si pot pune multe melodii pe el - cand ma plimb seara prin gradina ascult Dan Spataru sau Gil Dobrica - Dumnezeu sa-i ierte!". Ipod-ul il are din America, luat insa "pe sub mana" deoarece Cuba sufera in continuare de pe urma embargoului comercial. "Cred ca sunt cel mai batran om din lume care sa foloseasca iPod insa ma simt tanar ca la 20 de ani" spune dictatorul in timp ce ne arata playlist-ul preferat. Spune ca i se potriveste de minune cu costumele albe pe care le poarta aproape zilnic.

Adevarul iese in cele din urma la lumina
L-am intrebat pe fostul dictator de ce a ales tocmai acum momentul sa iasa la lumina. A stat putin timp sa se gandeasca si ne-a spus raspicat ca spera sa treaca de 100 de ani si ca si-a trait viata: "e momentul ca Romanii sa stie adevarul despre mine si despre evenimentele din 1989 - poate acum ma pot judeca la rece". Chiar daca pe 19 mai va merge la vot, lui Nicoale Ceausescu ii este dor de tara: "am auzit ca vor sa faca muzeu din casa parinteasca... imi este dor sa de tinerete si de vremurile mele bune - stiu ca nu se vor mai intoarce niciodata insa Romania ma va pastra tot timpul in memorie, cu rele si cu bune".

187 de comentarii:

Anonim spunea...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH......!

boyarul spunea...

Asa. Si?

Anonim spunea...

Poza aia e trucata la modul grosolan ... se vede foarte clar ca iPod-ul e adaugat peste imagine ...uitati-va la contururi, acolo imaginea e stearsa putin, pentru ca cel care a facut-o nu e deloc meserias cu Photoshop-ul.

Anonim spunea...

Cineva sa ii spuna ca ar putea muri daca mai foloseste iPodul. :)

Apropo, interesanta poveste.

Anonim spunea...

:))))))PREA BELEA MI-A PLACUT LA NEBUNIE....POATE SCRIETZI UNU SHI DE VLAD TZEPESH:))

Anonim spunea...

Poza mi se pare reala.
Povestea este incredibila si cu siguranta va zgudui scena politica din Romania.

Anonim spunea...

tare

Anonim spunea...

Si totusi, daca e real? Nimeni nu poata sa spuna cu siguranta ce s-a intamplat acolo si poate totul a fost CEEA CE A VRUT POPORUL SA VADA.

Anonim spunea...

Poveste dragutza, poza 100% trucata. Se vede blurul de la o posta. Oricum presupun ca e menita sa ne mai descretzeasca fruntzile.

Anonim spunea...

Povestea e reala - am inteles ca o sa apara in Evenimentul Zilei

Anonim spunea...

Daca vreti sa aiba macar un strop de credibilitate toata povestea asta macar scoateti poza aia din decor,ca e bataie de joc,zau...
Nu mai zic de toate linkurile alea infometate dupa putina publicitate

Anonim spunea...

eh... nu ma asteptam la asa ceva...
dar nici nu m-as mira...
si drept sa spun, nici rau nu mi-ar parea... :D
singurul presedinte capabil in afara de Basescu a fost totusi Nea Nicu :)

Anonim spunea...

Sigur ca e adevarata povestea, oameni buni... :)

Oricum, se tine bine. Am vazut ca are si profil pe hi5. Sunt curioasa daca are si blog, si sub ce pseudonim injura pe alte bloguri. Asteptam mai multe detalii suculente :))

Anonim spunea...

conspiratiile nu mai sunt la moda de mult. ceausescu e mort!

Anonim spunea...

Oameni care stiu cum functioneaza marketingul viral... Subtila treaba, domnule Comanescu! Si perversa in acelasi timp!!! Nici n-am cuvinte sa o cataloghez.
Nu stiu daca Basescu mai avea nevoie si de Ceausescu ca sa-si sustina imensa campanie. Chiar vrea sa cistige cu 100%?! Chiar nu-i ajung cele vreo 70 - 80% din voturi pe care le indica toate sondajele si oficiale si neoficiale???!!!
Nu inteleg de ce trebuie sa fim tratati ca niste timpiti. In mod logic, o astfel de strategie imi face pur si simplu scirba de vremurile pe care le traim... dar oamenii sint emotionali, nu-i asa? Logica moare in fata emotiei... Daca asa au ajuns politicienii sa ne cerseasca voturile inseamna ca ne meritam cu prisosinta soarta!!!

Anonim spunea...

Din cate am inteles eu, in spatele actiunii de salvare a lui Ceausescu sta un constantean (cel care era direct responsabil cu Securitatea vamala din acea vreme) care inca traieste. Numele lui este Murgescu. A fost contactat prin anii '96-'99 de realizatorii emisiunii " Memorialul durerii" pentru a spune ceea ce stie despre "adevarata revolutie" din 1989. A refuzat categoric insa a tinut sa precizeze ca " totul a fost regizat si ca nu este vorba decat de o lovitura de stat si nu de o revolutie".
Acelasi Murgescu se afla in spatele multor chestiuni politice si economice din tara. Este personajul cheie la care multi oligarhi apeleaza.

Anonim spunea...

e tare, imi place, sta undeva departe si afla de pe net cum o duc romani dupa 18 ani de la revolutie...mergem la vot,NU?

Anonim spunea...

si iata cum un tanar,student probabil,presedinte,parca de asociatie a studentilor de la litere,intra in comunicare. :)) hmm...tema conspiratiei intr-o noua imagine atractiva are vizibilitate,nu?.
astept cu nerabdare si afisele cu"ceausescu voteaza-voteaza si tu".
mi-a placut imaginea noului ceausescu-blogger cu ipod-ul luat pe sub mana din America.of doamne, macar de ar fi citit bloguri mai bune.
lipsea treningul adidas in care presedintele se duce sa faca jogging :))poate intr-un viitor articol...o intrebare retorica imi pun-care e publicul tinta al articolului noului rasarit "jurnalist"?
p.s-niste cursuri de editat in photoshop se pare ca incep sa fie utile.numai si ipod-ul ala si apare destul de suspect in poza.
in concluzie-e trist ca devenim penibili.
astept si eu articole despre vlad tepes,ioan cuza si poate si despre lupta lor anticoruptie.
haidem la vot!acum stim sigur-si Ceausescu voteaza pentru Romania!

Anonim spunea...

interesanta utilizare a tehnicilor de manipulare ! Nu le stapaniti insa in totalitate! Mai aveti inca de invatat ! Oricum, un inceput bun !

Anonim spunea...

Am vazut povestea asta si la stiri. Cica e pe bune!

Anonim spunea...

este foarte interesant realizat acest reportaj - intr-adevar cred in teoria conspiratiei si nu m-ar mira daca acest articol este adevarat

Anonim spunea...

se pare ca cei de la SIE sunt implicati in toata aceasta poveste - nu-mi explic de ce pana acum Nicolae Ceausescu nu a iesit la lumina!

Anonim spunea...

.. e un articol penibil, in plus autorul ar mai trebui sa faca cateva cursuri ca sa foloseasca phototshopul mai bine decat un copil din clasa 1-a si probabil d.-ul Ceasescu foloseste produse cosmetice foarte bune de arata ca acum 20 de ani.....
In ansamblu... toata pagina este sub orice critica!

Anonim spunea...

Nu pot sa cred asa ceva!
PREA TAREEE FRATEE!!!

Anonim spunea...

Da .. chiar traiesc … chiar acum stau pe terasa si beau un pahar de ceai si mananc niste fursecuri cu pompelmo .. in iunie 2008 ma voi intoarce in romania la bucuresti

Anonim spunea...

Si eu si Nicu suntem bine sanatosi si ne bucuram ca ne duceti dorul acolo in tara!

Fotografia cu Nicu este reusita si ii sta tare bine in alb!

Anonim spunea...

ESTE O FATA ASCUNSA SI SUBLIMINALA: CEAUSESCU rimeaza cu BASESCU (ambii se termina in ESCU)!!!

MARE ATENTIE LA VOT!
VOTATI DA - pentru demiterea acestui al doilea dictator al tarii!!!

Anonim spunea...

Si IliESCU in ce se termina, "mai animalule"?

Anonim spunea...

ceausescu+ilescu=dictatorii Romaniei, deci votati-l pe Basescu si cred ca va merge tara mult mai bine
chiar dupa revolutie se auzea ca e posibil ca ceausescu sa fi parasit tara, deci nu m-ar mira sa mai traiasca

Anonim spunea...

astept sa il vad, iti dai seama ce audienta ar fi.........a-nviat mortu'.........hahaha
hai ma frate ca-i prea de tot

Anonim spunea...

bine ca are blutuf la lectop. tu'zdai seama?!?!

Anonim spunea...

offff acest articol nu se referea unui public anume...pur si simplu o BASHCALIE....daca nu ar fi murit la "REVOLUTZIE"....ar fi murit dupa...pana acum tot avea baiatu' timp s-o mierleasca... dar sunt tari dobitoci aia care iau de bun articolul(in sensul ca ceaushescu chiar ar trai), nu mai vb de poza ca este trucata sau nu ....e k si cum am vb de mame virgine...tipul care a facut "articolul" in cauza se pare ca nu are pre multe riduri pe sub cutia craniana, dar ma frapeaza multzimea de PROSHTI care "pun botu" la gluma asta deja expirata!

Anonim spunea...

Sunteti niste ordinari si ar trebui ca autorul articolului sa fie dat in judecata pentru dezinformare! Grotesca gluma! Presa de canal e asta!

Anonim spunea...

LOL! macar sa se duca romanii la referendum (si sa-l aleaga pe Base)!

Anonim spunea...

P.S. unii nu au umor din cate vad di comment-uri, eh nu-i bagati in seama mai sunt si specimene de genul LOOOOL :P
BRAVO BOGDAN!!!!!!!!!!!!

verbiaj. spunea...

Excelent. Domnule tovarăş nea Nicu, veniţi să ne scoateţi din criză şi să ne daţi case! Vreau apartament la Scorniceşti.

Anonim spunea...

O parte din comentariile de pana acum sunt dovada clara ca suntem o natiune de handicapati (sau cel putin en retard).

Mai mult, se pare ca suntem obisnuiti sa ne plangem de mila si nu suntem oameni de actiune.

PS: oare cati dintre noi au lipsit la lectiile de limba romana in care se preda "metafora"?

Anonim spunea...

Povestea e mult prea tare ca sa fie adevarata!!!

Poza este foarte, foarte TARE!

Anonim spunea...

Nu-mi dau seama daca e farsa sau chiar daca este adevarat. In Romania orice e posibil si nu m-ar mira ca stirea asta sa ascunda o farama de adevar.

Anonim spunea...

Un articol mai amplu, in care apare aceeasi idee mare: Ceausescu n-a murit si traieste si astazi (undeva in Argentina), a aparut intr-un ziar din Rusia acum cateva luni. Hmmm...

Anonim spunea...

B U L L S H I T !!!

Normal ca peste tot aveti rating urias... insa dezamagiti lumea
N-ar fi mai bine sa reinviati si revista URZICA? Ati avea mai mult succes

Anonim spunea...

E pe fata reclama electorala pentru Basescu - Ceausescu din acest articol se vrea a fi la fel de popular ca Basescu.

Nu uitati sa votati DA! si sa-i aratati marinarului ca nu merita sa fie presedinte!!!

Anonim spunea...

DA sa votezi tu cu familia ta de pesedisti. Citeste azi in Jurnalul National ca 70% dintre romani il sustin pe Basescu si implicit vor vota NU!

Faza asta cu Ceausescu face toti banii dar se pare ca ii deranjeaza pe pesedei (in fond, el i-a crescut pe toti)

Anonim spunea...

Sunt curios daca are mouse optic sau foloseste touch-pad-ul.

A facut comanda la eMag pentru laptop sau pur si simplu l-a luat de la magazin?

Anonim spunea...

fraierilor! oricat ati sta aici sa-l slaviti pe ceausescu, lupta se da la tara si acolo psd-ul are campanie care creeaza o confuzii enorme!!!

sa va vad cum ajungeti voi cu internetul acolo unde nu ajunge nici apa curenta!

Anonim spunea...

Hehe,

Cineva avea nevoie de o crestere a PR pe google. Ma intreb cine hotnews.ro, emag.ro sau poate tolontan.ro :)).

Povestea asta e o super tampenie. Trebuie sa fii extrem de prost sa crezi asa ceva si trebuie sa te crezi foarte destept sa scrii asa ceva. Din punctul meu de vedere intra in categoria fabulatie cu scopul de a genera trafic si PR pentru anumite site-uri.

Daca titlul acestei povesti era Fabulatie cu socpuri de SEO mai intelegeam si eu.

Anonim spunea...

Ceauşescu n-a murit
Ne veghează îndârjit
Ceauşescu e o şcoală
Ceauşescu e o boală

E în mine e în tine
E în blocuri şi uzine
Azi îl poartă fiecare
Ceauşescu-n veci nu moare

Ceauşescu n-a murit
Istoria ne-a păcălit
Limba lui de lemn se plimbă
Ncet prin vechea noastră limbă

Ceauşescu n-a murit
Istoria ne-a păcălit
Noi suntem viii şi morţii
Ceauşeşti suntem cu toţii

Anonim spunea...

vad ca se asculta Ada Milea p'acilea

Anonim spunea...

Si eu am citit despre povestea asta ca ar fi adevarata - se pare ca nu va ajunge la televizor in aceasta perioada deoarece se incearca distragerea atentiei publice de la adevar. Mie mi se pare mult prea tare ca sa nu fie adevarata si cei care apar "sceptici" aici cu siguranta ca au interese ascunse.

Incearca sa clatine credibilitatea interviului tocmai pentru ca acesta deranjeaza si tehnica asta este folosita din plin de serviciile secrete.

Deci aceste comentarii ar trebui sa ne dea serios de gandit!!!

Anonim spunea...

fratilor eu sunt DTP-ist de meserie si lucrez de cativa ani in photoshop. Pot sa spun ca poza aia e una dintre cele mai grosolane incercari de fals. In primul rand firul de la Ipod nu va sta niciodata asa perfect drept si intins; mai atarna si el intr-o parte, se mai agata de sacou, ceva. In al doilea rand e penal modul in care i s-a pus Ipod-ul in mana. Chiar daca am fi orbi si nu am observa blur-ul si cum a fost decupata mana, e clar ca nimeni nu tine asa un Ipod in mana, ca pe topor. Cei care aveti Ipod si stiti cum arata, observati ca e destul de mult scos afara, si nu mai ramane prea mult din el in mana "dictatorului", cu toate acestea il tine cu tot pumnul, strans, nu doar cu degetele...In al treilea rand Ipod-ul are o alta rezolutie (mult mai proasta) decat restul pozei (probabil a fost folosita o poza foarte mica de pe vre-un site de cumparaturi). In plus, toata poza are o rezolutie foarte proasta, de parca ar fi fost facuta cu un telefon de acum 5 ani. Pentru Dumnezeu, daca ar fi trait Ceausescu eu as fi luat cele mai performante aparate cu mine ca sa ii fac o poza. Si cu siguranta ca ar fi aflat mai multi, daca ar fi fosr adevarat, astfel ca ar fi trebuit sa vedem peste tot la stiri aceasta noutate, iar fostul conducator nu ar mai putea scapa de blitzuri. In schib noi avem ceva scris pe un site de blogg si cu o poza penal falsificata.

Anonim spunea...

fratilor si eu sunt DTP-ist de meserie si lucrez de cativa ani in photoshop SI VA SPUN ca poza aia ESTE PE BUNE.

Tocmai acele imperfectiuni o fac CREDIBILA - daca ar fi fost un fals, ar fi avut cu totul alte coordonate.

Are aceeasi lumina, firul pare a fi pe directia buna in contextul in care este un set scurt pentru iPod (am unul asemanator).

Mai mult, NU INTELEG de ce se incearca aceasta CAMPANIE DE DISCREDITARI???

OARE ADEVARUL DERANJEAZA ASA DE TARE? OARE PE CINE? OARE CE SECRETE MAI ARE CEAUSESCU???

Anonim spunea...

povestea este reala, ma bucur ca a fost in sfarsit publicata. Elena mi-a scris chiar mie, acum doua luni, intrebandu-ma daca poate cultiva leustean in conditiile climei cubaneze. i-am trimis, prin posta, cateva plicuri de seminte.

Anonim spunea...

Intr-adevar pare fi stilul de lucru al fostei securitati. Povestea cu capturarea lui Ceausescu in 1989 parea cusuta cu multa ata alba!

Anonim spunea...

ADEVARUL DERANJEAZA!!!
ILIESCU SI PSD AU CEL MAI MULT DE PIERDUT DACA CEAUSESCU AR FI LASAT SA VORBEASCA!!! EL ESTE DOVADA CA ILIESCU SI COMPANIA AU INSCENAT TOTUL IN 1989 SI NE-AU MINTIT PANA IN ZILELE NOASTRE!!!

Stefan Alexandru spunea...

Plus ca ii mai place sa citeasca tampeniile debitate sera si ste faaan pe Pendejo Squad. Nicolae, que pendejo! :)

Anonim spunea...

M U R G E S C U este de vina!
Fratilor, reveniti-va Murgescu este de vina!
Asta spunea si Adevarul! Cititi! este mai sus comentariul

Anonim spunea...

Frumoasa povestea, dar nu cred ca traieste si mai ales ca fosloseste laptop si ipod. Publicitatea e evidenta la anumite sit-uri si bloguri.... poate cei care au scris articolul trebuiau sa faca reclama la ceva. Tot nu o sa-mi cumpar laptopu ala!!!!!!! Hai BASE!!!!! Votati NU!!!!

Unknown spunea...

Mda...mare e gradina Domnului...
Secolu' trecut, Orson Wells a facut un spectacol radio dupa "War Of The Worlds". Spectacolul a intrat in istorie pentru ca foarte multi prosti au pus botu', crezand ca se prezinta stirile si ca sunt intr'adevar invadati de extraterestri. Se pare ca inca mai sunt destui...vad ca lumea inca pune botu' la povesti. Oare se putea sa nu iasa cearta electorala dintr'o gluma? Raman de'a dreptul blocat cand vad, uneori, de cata prostie sunt inconjurat. Ma ingrozesc la gandul ca atata prostime are drept de vot.

Anonim spunea...

Va asigur eu personal ca Nicolae Ceausescu este MORT.

Anonim spunea...

17 ani de zile ni s-au spalat creierii astfel incat acum cand primit probabil un strop de adevar, nu suntem in stare sa-l mai credem.

Politicienii ne-au adus in ultimul hal. Chiar si eu nu mai stiu ce sa mai cred dar la cat am fost mintit, pot sa bag mana-n foc ca e ceva putred in Danemarca.

Anonim spunea...

sunteti penibili daca voi credeti asa ceva, uitati poza initiala
http://www.ceausescu.org/ceausescu_pictures/nicolae_si_elena/source/226.html


si ala de zicea ca e dtp-ist mai sus, nu stie nici ce a ingropat pisica

Salve!

Anonim spunea...

http://www.ceausescu.org/
ceausescu_pictures/nicolae_si_elena/source/226.html

Anonim spunea...

Stiu ca ma veti considera NEBUN sau paranoic insa va asigur ca nu sunt.

Am intrat azi dimineata la site-ul indicat mai sus si NU erau acele poze. Acum au aparut din senin!!!

CRED CA ESTE O ACTIUNE A SERVICIILOR SECRETE CARE INCEARCA SA MUSAMALIZEZE CAZUL SI SA PLANTEZE DOVEZI.

CUM EXPLICATI FAPTUL CA AZI DIMINEATA ELE NU ERAU ACOLO, SI ACUM AU APARUT BRUSC?

PUN PARIU CA VOR MAI FI PUBLICATE SI IN ALTE SITE-URI SI APOI VOR IESI IN PRESA AGENTII SUB ACOPERIRE CA SA DISCREDITEZE ACEST INTERVIU - ASA SE FACE DE OBICEI.

NU MA MIRA CA TOT FELUL DE 'ANONIMI' VIN SA NE ADUCA DOVEZI FACUTE PE ULTIMA SUTA DE METRI!!!

CUI II ESTE FRICA DE ADEVAR???

Anonim spunea...

povestea asta romantata mai sus are un sambure de adevar.

Ceausescu nu a murit la revolutie si a plecat in tarile calde la bordul unui submarin rusesc.

De asemenea, a trait in Argentina si Cuba insa a murit in 2001.

Dovada este chiar sub nasul vostru - mormintele celor doi sunt "locuite" de alte cadavre iar o analiza ADN ar arata asta clar.

Conform legilor de siguranta nationala insa adevarul despre revolutie este clasificat timp de 30 deci sa va luati gandul de la el.

O sa vada copiii nostri pe Discovery probabil cum a avut loc una dintre cele mai mari farse pe care le-a trait poporul roman. Poate ca ei vor vedea mai clar si vor judeca la rece.

GENERATIA noastra, a fost, este si va fi o GENERATIE MINTITA

Anonim spunea...

Da suntem o generatie mintita. Da, vrem adevarul. Da, e momentul sa se faca lumina. Da, vom vota pe 19 mai!!!
Da, da, da la orice intrebare!

Anonim spunea...

Ce atitea idei de conspiratii? Un pic de bun simt ne va spune ca nu poate arata acum exact la fel ca in urma cu 18 ani! Ce Dumnezeu?! Acum poate mai credeti si in elixirul tineretii???

Anonim spunea...

Oare mai crede cineva ca in 1989 nu a fost totul o inscenare si o lovitura de stat?

ROMANII au facut revolutia la televizor. CU TOTII am facut asta!

E cineva care sa ma contrazica?
Sa-l votez iar pe Iliescu si Geoana? NU cred ca se va mai intampla si NU voi si vota!!!

Raluca Enescu spunea...

OK...peste Elvis Presley intr-un OZN n-ati dat inca?
Si apropo: marmota aia care-nvelea ciocolata in staniol ce mai face?

Anonim spunea...

Cine se afla in spatele acestei farse trebuie sa fie cu adevarat un :evil: genius

judecand doar dupa reactiile trezite, trebuie sa fie o firmitura de adevar la mijloc - altminteri lumea ignora povestea

Anonim spunea...

Eu am inteles subtilitatea metaforelor din poveste si ma voi duce la vot. Asa este, Ceausescu nu a murit, el sta in continuare in noi si numai exercitiul democratiei ne va face sa mergem mai departe si sa progresam.

Bravo Bogdan pentru aceasta poveste plina de simboluri. Cine stie sa citeasca printre randuri te apreciaza cu adevarat!

Anonim spunea...

Ceasca,sti ceva daca prin "navigarile" tale mai dai peste site-ul asta vreau sa sti mie imi place capitalismul asa cum e el, chiar daca nu e totul roz, si sa te duci matale la vot cu ipodu in ureche si cu boulentinu sub alt nume.....nu se face! Asa ca bunicule, stai tu mai bine in costumul tau alb si bronzeaza-te cu lapu' in brate si vezi-ti de batranetile tale. Lasa tara sa isi urmeze cursul.ESTI ISTORIE!

Anonim spunea...

Da, si eu am inteles unele subtilitati - cred ca Ceausescu simbolizeaza actuala clasa politica (neocomunista) care este in era 2007 (vezi Geoana are blog, Iliescu e pe site-ul PSD). Sunt comunistii lui nea' Nicu cei care sunt moderni si au iPod-uri - ei nu au murit si il duc mai departe pe Ceausescu (sa nu uitam ca tot scandalul alegerilor este provocat de ei).

Ceausescu este simbolul PSD-ului modernizat fortat cu un Iliescu imbatranit dar care inca trage sforile in tara asta.

Cand spune "voi merge la vot pe 19" inseamna ca toti acesti "guzgani rozalii" se vor incolona frumos sambata dimineata si vor merge cu partidul la urne.

Iliescu, Geoana, Vanghelie vor vota DA pe 19 mai. Ei sunt acel "Ceausescu cu iPod" pentru ca ei il poarta in continuare.

Povestea este savuroasa dar este doar pentru oameni destepti.
Voi savura in continuare comentariile voastre.

Anonim spunea...

Domnule Balasz Andrei, va garantez eu ca Ceausescu este simbolul pentru Traian Basescu si pentru DICTATURA pe care dumnealui doreste sa o instaureze in Romania.

Veti alege democratia pe 19 mai? Raspunsul este: DA!!!

Anonim spunea...

cred ca povestea asta poate fi interpretata pe mai multe niveluri.
intr-adevar semnificatii si simboluri sunt cu sutele si asta imi dovedeste ca e lucrata si elaborata cu mare atentie.
felicitari autorului si vreau sa spun ca pe mine m-a convins. voi merge la vot.

Anonim spunea...

Cand era sa cad in plictis cu campania asta electorala de 2 lei, a aparut din senin acest articol. Sunt de parere ca este efectiv o capodopera a campaniei electorale din cadrul acestui referendum.
Nu ma mai surprindau pozele modificate de pe Internet insa povestea asta pur si simplu "blew my mind": imaginatie, umor, ironie, semnficatii si profunzime - toate ca sa mergem la vot.

Respect pentru autor/autori - voi merge la vot doar pentru ca astfel de idei si oameni mai exista in Romania si o ridica in fiecare zi pe un nou prag.

Anonim spunea...

mda... asta numesc eu campanie pentru oameni inteligenti.

Mesajele lui Basescu sau cele oferite de PSD/PNL sunt lipsite de imaginatie si de culoare. Pe mine m-au last indiferent si toata campania ar fi trecut pe langa mine daca n-as fi vazut in aceasta dimineata comunicatul de presa cu "interviul" de mai sus.

Dovada ca romanul este genial: citit cu atentie toate comentariile :)

Anonim spunea...

YEAH.... AND PIGS FLY.. poza e mortala =)) Ceausescu blogger cu ipod... nu neg posibilitatea de a fi scapat cu viata , dar TOTUSI sa vrea se afiseze...dupa atatia ani :| cu poza,interviu,ipod:|:|:| credibilitatea mea are limitele ei.. cu manipularea stati prost

Anonim spunea...

Sa-i sugeti nasul, oriunde s-ar afla!

Anonim spunea...

Paranoiaaaaaaaa! LOL

Cu putin efort, ar putea fi gasit cineva care sa semene perfect, vorba unui alt comentator anonim al acestui articol, cu Vlad Tepes. Sau cu Mihai Viteazul. Chiar atit de naivi ne crezi? Lasa-ne, omule, cu chestiile astea!!! LOL

Plus, oricum voi merge la vot, nu cred ca e cazul sa mai trimiti spam, mai ales cu povesti din astea conspirationiste! Asta in cazul in care nu vreti sa concurati la vreun concurs de science-fiction.

Merci!

lucien spunea...

BEEEP PT BASESCU!!! SI VOTATI DA SA SCAPAM DE ALCOOLISTUL ACESTA CARE NE FACE DE CACAO PESTE TOT!!!
SI RUSINE CA FACETI PUBLICITATE MASCATA FOLOSINDU-VA DE CEAUSESCU!!!

Anonim spunea...

Sincer, mi se pare k pierdetzi timpul cu prostii (nu ma refer aici numai la cei care nu stiu c sa mai inventeze si sa falsifice, ci si la persoanele care se lasa usor impresionati de inventiile primei categorii mentionate). Am vazut ca multi dintre cei care au scris mai sus nu s-au putut abtine sa indemne,sa convinga lumea la a vota cu 'da' , respectiv 'nu'.Imi pare rau de voi, caci ati inceput sa le semanati. Ii cam subestimati pe cei de pe langa voi. Stiu ca sunt multi prosti ...dar tind sa cred ca nu tocmai atatia. Daca ma insel si sunt chiar asa de multi oameni...fara cultura (sa l zic asa),atunci e simplu : cauza:noi- turma; efectul: tot ceea ce nu se intampla la noi in tara

Anonim spunea...

!NU VOTATI DA!

Anonim spunea...

Bogdane, e timpul sa te ascunzi!
Cum ai putut sa faci tu atata zarva in ograda cu papusoi!!!
Da' tu nu ai si tu pic de constiinta cand pui seara capul pe perna? Nu te gandesti la cati oameni ai pus sa-ti comenteze?

Anonim spunea...

cred ca politica asta ne-a afectat pe toti. eu sincer nu am inteles faza cu Ceausescu... trebuia sa fie vreun mesaj... sau ce? e pe bune?

Anonim spunea...

mno... mesajul asta si lista de comentarii ii mai tare decat toate saiturile de bancuri la un loc...

ma c.c pe mine de ras... cu lacrimi!!!

Anonim spunea...

super...pacat de poza...in rest poate chiar atzi face de-un sf:P
foarte tare...ati putea sa va apucati de acris carticele de istorie...PUTIN modificate:))

Anonim spunea...

totul e super!
stateam pe ganduri daca sa-mi iau sau nu iPod dar acum m-am hotarat!!!

Cabral spunea...

Mai oameni buni, e foarte tare facut articolul. Ca e poza smotocita (puteati sa mai lucrati putin) chiar nu mai conteaza, e un misto facut foarte bine. De la titlu si pana la incheiere se simte un aer de "te inviiiit aiiiici, nuuu mai asteptaaaa" care te invita sa te amuzi.
Pe bune, 10x

Anonim spunea...

pe
http://web.archive.org/web/*/http://www.ceausescu.org/
se pot vedea versiunile mai vechi ale sitului
si in 07 mai 2006 pozele erau acolo!!
http://web.archive.org/web/20060507035739/www.ceausescu.org/ceausescu_pictures/nicolae_si_elena/index2.html

Anonim spunea...

Cred ca asta este articolul anului. Daca mergi cu el la RoBlogfest, sigur iei tricoul!
;)

PS: super idee la poza

Anonim spunea...

am ramas uimita de comentarii si nu stiu ce sa mai cred... pana la urma e pe bune interviul?

Unknown spunea...

de cand isi face iPod reclama folosind imaginea unui comunist?!? oare astia stiu?!?in rest, ideea ca ceausescu traiesti, din punctul meu de vedere, este egala cu zero. De ce apare acest articol in preajma referendumului? De ce nu a aparut mai devreme cand nu erau tensiuni politice?
dar poate ca pun prea multe intrebari.

Iulian Enache spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Enache spunea...

Da, interviul e pe bune, iar cei care se intreaba asta serios nu sunt nebuni. Gasiti poza originala aici http://www.ceausescu.org/ceausescu_pictures/nicolae_si_elena/source/226.html
Felicitari pentru SF, a fost dragutz :)

Anonim spunea...

tzarane, scoate virgula aia dintre subiect si predicat. aia de pe afis. te prinzi tu.

Anonim spunea...

eu am apreciat creativitatea textului si insertiile catre alte bloguri sau chiar branduri. iar despre ceusescu stim cu totii ca nu a murit. un elvis al politicii comuniste nu moare. ceausescu "decat" a parasit incinta. spiritul lui este cu noi :)

Anonim spunea...

Sunteti niste jenanti toti!

Anonim spunea...

sunteti nebuni
nebuni - cu capul - dusi cu pluta - pe maidane - trilulilu - ninonino - dusi!

Anonim spunea...

mai oameni buni! dar nu vedeti ca se batjocoresc de voi? ala este o poza a lui Ceausescu facuta in jurul anului 1989...si gradinita aia pe care o vedeti in spatele lui este a vilei din Neptun la mare.I-au adaugat numai Ipod-ul cu photoshop.

o putei gasi la www.ceausescu.org

Anonim spunea...

Aceasta poveste invita oamenii sa-i dea un vot de incredere (un DA pronuntat) lui Traian Basescu.
Am citit ca Ceausescu nu a dorit sa declare cum va vota insa eu pariez ca va alege "DA!".

Anonim spunea...

http://www.ceausescu.org/ceausescu_pictures/nicolae_si_elena/source/226.html
lol

Anonim spunea...

ATENTIE!!!
AGENTI AI FOSTEI SECURITATI AU IMPANZIT INTERNETUL CU DOVEZI FALSIFICATE ASTFEL INCAT SA DISTRAGA ATENTIA DE LA ACEST INTERVIU.

ESTE O DIVERSIUNE - NU CREDETI CE VI SE SPUNE SAU CE APARE LA TELEVIZOR!!!

Anonim spunea...

Lumea chiar crede asa ceva..... cu putina munca intr-un program de grafica unii chiar pun botul :))

Anonim spunea...

se poate spune ca "pun botul" - da, poza poate nu e relevanta ci povestea - marile adevaruri se spun in gluma... poate ca e mai bine pentru noi ca aflam asa, cate putin... acum credem ca e gluma, in cativa ani o sa fie "old news" si cand va iesi adevarul la lumina, socul va fi mult diminuat...

Anonim spunea...

ba cati oameni retardati....jurrr cum o sarit toti cu gura ca e un fals....da nici nu se pun problema....e ceva la misto inaptilor....doamne...multi cretini au net...sindre l.b.

Anonim spunea...

Stau si ma intreb, cu privire la autorii acestui articol, voi in viata asta a voastra de rahat chiar nu gasiti si voi de facut ceva mai bun?...nu va dati seama ca trece viata pe langa voi si nu faceti si voi nimic productiv...sincer, sunteti patetici, traiti degeaba, si sunteti groaznic de prosti!...si stiti ce e si mai naspa:....consumati in p... mea oxigenul degeaba!
...a, si felicitari pt articol, parintii vostrii pot fi mandrii de voi!

BogdanuAfricanu spunea...

hahahahahahaha

mi-a placut povestea

Eu cred ca Ceaushescu a murit. Si de cateva sptamani a inviat =))

nu cred ca a murit in 89 pentru ca un dictator mare ca el s-a gandit ce se poate intampla in vremea aceia.
daca Ceaushescu ar fi mort dece nu a vazut nimeni corpurile? va raspund eu, pentru ca nu-s ingropate in mormantul acela unde toata lumea crede. Eu cred ca a fugit cat se poate de departe.
Si Bogdanul ala care i-a trucat poza in photoshop, sa vina la mine, sa-l invat, ca mai are mult de invatat.
Daca mai traieste Ceaushescu, sa-mi zica si mie cu ce creme se da pe fata de arata ca in 89.
Eu cred ca daca se intoarce in Romania o sa fie a 2-a "REVOLUTIE" si a 2-a oara o sa fie omorat de tot. Daca l-au lasat sa fuga nu cred ca avea dreptul sa spuna tot adevarul pentruca daca-i adevarat articolul cred ca Romania o sa aiba muuulte probleme.

Si pe Vlad Tzepes cand il inviati???? ca sa vina si el sa voteza cu vreo tzeapa-n fund. hahaha

Aplauze spunea...

Da, nu cred un cuvant.
Povestea e verosimila, fotografia nu.
Cel mai amuzant mi s-a parut faptul ca sta in gradina si pe laptop citeste stirile, ba chiar are i-pod.
Asocierea de imagini: Apple - Ceausescu nu poate fi decat amuzanta.
Noi lui Ceausescu i-am atasat doua tag-uri: mort si dictator.
E greu sa convingi pe cineva ca e in viata sau ca adopta valori capitaliste.
Fotografia stiu ca o puteai truca mai bine - ai lasat-o intentionat asa? :)
E amuzant articolul. Suna a Libertatea. Dar atrage atentia. Bravo pentru asta.

Anonim spunea...

E cea mai tare "stire" care am citit-o in ultimii ani :)

Chiar m-am distrat copios....

Anonim spunea...

DEci penal,povestea este geniala !!! Am ras de nu am mai putut. DAr comentarile..opera de arta :)))) Am ras si o sa mai rad copios de cateva ori cand o sa mai intru

Anonim spunea...

asta e cea mai inventiva reclama a unor site-uri pe care am vazut-o pana acum... ma refer la cele care au link-uri in articol. iar photoshopu ala mergea facut mai bine...

Anonim spunea...

Da, e o poanta buna. Nicolae Ceausescu sunt morti de multa vreme, cu totii stim asta.

Anonim spunea...

de la atata ras m-au napadit si lacrimi si basini :)

Anonim spunea...

pe mine m-ai convins sa merg la vot si chiar sa votez cu gandul ca Ceausescu "is out there"

Anonim spunea...

e o aberatie...este imposibila chestia asta..poza este bineinteles trucata..ceausescu arata asa in 89 akum ar fi aratat mult mi batran..si faza cu ipodul e prea de tot..:)) chiar funny

Anonim spunea...

FRATILOOOOOR
nu mai comentati atata aberatia asta, ca o sa ajunga blogul lu' asta in vreun top al "celor mai..." bloguri. si doamne fereste, il baga cineva in seama.

Anonim spunea...

Nu stiu de ce le este atat de greu romanilor sa considere posibilitatea ca Ceausescu sa fie in viata. E o mare tragedie ca am ajuns sa credem tot ceea ce arata televizorul.

Anonim spunea...

E ADEVARAT: ASTAZI LA VOT CEAUSESCU A VENIT IMPREUNA CU ELVIS - DUPA VOT, AU PLECAT SA BEA UN SHPRITZ PE MALUL OCEANULUI!

Anonim spunea...

TEORIA CONSPIRATIEI...

poza e clar, modificata;
interviul este clar, fictiune;

dar totusi, ar fi foarte interesant...

Oricum, felicitari, multa imaginatie!

Anonim spunea...

Mi-ar place grozav sa fie asa, nu as mai avea constiinta incarcata cu masacrul acela teribil, cu lipsa noastra de maturitate politica si ar fi Craciunul mai linistit......

Anonim spunea...

ha ha ha.....LA MULTZI ANI LENUTZA!!!!sti ca e sf constantin si elena si e ziua ta....nu te uitam noi chiar asa usor...cum e prin cuba soare???

Anonim spunea...

Nicolae Ceausescu avea un defect la ambele urechi externe, neputand folosi un aparat auditiv sau casca fara suport exterior. In imagine, casca sta singura, ceea ce dovedeste falsul. Imaginea este formata din 3 straturi, imaginea de fundal cu gradina, imaginea secundara cu fostul sef de stat decupat si adaugat imaginii principale si ipod-ul adaugat ulterior. In Cuba nu exista decat 2 hotpoint-uri cu internet wireless, nicidecum in presupusa curte a lui Ceausescu. Un articol hazliu.

Anonim spunea...

In sfarsit, o parere avizata de la SIE...

Anonim spunea...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Anonim spunea...

e adevarat
si marmota, uite asa invelea ciocolata...

Anonim spunea...

Deci e haioasa faza, dar trecand peste glume, din filmarea cu executia sotilor Ceausescu lipsesc 20 de minute ... in 20 de minute multe se puteau intampla ...

Ce scrie aici nu mi se pare prea convingator, si, oricum, si daca ar fi trait in continuare, sotii Ceausescu nu mai aveau multi ani de trait ...

Fie cum ar fi, Rest In Pieces!

Unknown spunea...

Terminati ba cu prostiile si publicitatea mascata...
Sunt oale si ulcele de mult! Ar trebui impuscat si ala care a trucat poza findca a fakut-o de doi lei (vechi)...

Anonim spunea...

scopul povestii e de a ii aduce clickuri pe site autorului... iar modul in care se face publicitate prin linkurile incluse este de o nesimtire crunta!!!
binenteles ca am dat si eu click pe site, dar numai pt a scrie aceste randuri, iar linckurile inkluse nici macar nu le-am citit...
toate povestea este o farsa oribila, cu scop publicitar, iar autorul ar trebui dat in judecata, asta e calomnie, un pumn in fata poporului roman!!!
sa va fie rusine, TOVARASI! iar singurii IDIOTI in toata povestea asta sunt cei ce au initiat-o!!!

KiKi M. spunea...

Fotografia CU SIGURANTA e trucata, spun asta pentru ca photoshopul nu prea mai are secrete pt mine si mai truchez si eu cate una din cand in cand ;)... dar asta e si fff prost trucata
In ceea ce priveste faptul ca s-ar zice ca traieste... nu pot sa exclud posibilitatea, la politica si lovituri de stat nu ma pricep, dar am sa ma interesez... ;))

Anonim spunea...

Ma intreb oare cat de prosti pot fi unii oameni care inca mai spun sus si tare ca fotografia e trucata... povestea a fost alta, scopul a fost altul, se subintelege ca e trucata si poate ca a fost trucata intentionat ca prostii de mai sus sa nu o ia de buna si sa se sinucida sarind in Dambovita...

Anonim spunea...

I-am aratat poza unui expert de la DTP de la Libertatea si mi-a spus ca pare a fi adevarata. El a analizat fundalul, costumul si textura fetei si mi-a spus ca poate baga mana in foc ca e 100% adevarata...

Nu inteleg reactiile dumneavoastra.

Anonim spunea...

Nicolae Ceausescu traieste in Argentina. Povestea e totusi foarte buna.

Anonim spunea...

Man, ce pacat ca nu asculta B.U.G mafia pe Ipod-ul lui

si ce bine arata, s-a Bronzat

Anonim spunea...

da..traieste..e vecin cu elvis si John Lennon...si joaca zilnic tenis cu lady Dy ...geez

Anonim spunea...

se vede calar k poza i trucata da povestea ar putea sa aiba un simbure de adevar in legatura cu viatza lui in cuba

Anonim spunea...

Cum pola mea puteti scrie asa o prostie. Yo man shoot yourself...

Anonim spunea...

acum lasand astea la-o parte...base tot a gastigat :P tzeapa psd-istilor k s nu zik mu..-istilor

Anonim spunea...

Mai, da' destepti mai sunt unii ... ii tot dau inainte cu PhotoShop-ul, de parca ar fi singura aplicatie cu care se pot face editari grafice, ... dar ce sa-i faci, suna bine si da bine la public. Acestora eu le sugerez sa faca niste poze cu noua tehnica digitala, sa le prelucreze cu ce PhotoShop vor ei si sa le compare dupa aceea cu o poza amarata a aceleiasi locatii, luata de prin cine stie ce almanah din acele vremuri ... dupa doar cateva minute de studiu, sunt convins ca vor inghiti in sec si o sa-si tina parerile pentru ei insisi (toate astea fara nici o legatura cu teoria conspirativa prezentata la inceput). Am fost recent prin tara si uitandu-ma lung la campurile de pe care odinioara Romania facea export de grane si de produse agricole, imi parea ca ceva lipseste si nu-mi dadeam seama ce. In final am realizat ca lipseau instalatiile de irigatii, care in acele vremuri se intindeau precum paduri intregi, pe peste tot pe unde umblai prin tara (si acesta ar fi doar un singur exemplu din sirul de zeci, poate sute care se pot da). ... E trist ca nici acum, dupa atati ani, nu avem in tara NICI O televiziune, NICI UN ziar, NICI UN post de radio. ... Pacat.

Anonim spunea...

... Chiar asa ... ce-ar fi sa gaseasca "desteptii", "specialistii" poza dupa care sustin dansii ca a fost facut decupajul ???? ... sa ne spuna si noua unde au gasit-o (in ce revista de demult, in ce ziar, in ce publicatie ???)

Anonim spunea...

Ia sa vedem si noi poza pasaportului cu viza de Cuba, a celui care a fost si a "facut" interviul si poza respectiva. EEE? se poate???

Anonim spunea...

Ca si moment publicitar sau de recreere e ok blogu...Face reclama la multe site-uri,personalitati si chestii de entertainment.Despre credibilitatea povestii este precum reclama de la ciocolata milka.Iti dai seama ociocolata facuta de marmote.Oricum dupa ce vezi scrisu cu publicitate te cam prinzi ca e prosteala sa cumperi produsu ca-i asa de prost incat are nevoie de publicitate sa-l cumpere cineva....

aaa sa nu uit sa ma iau si de poza care...cat de prosti pot fi unii sau de nepriceputi incat sa nu-si dea seama ca-i trucata...cine n-ar vrea sa nu imbatraneasca deloc in 18 ani? :>

Anonim spunea...

citind comentariile de mai sus imi dau seama ca multi prosti mai sunt in tara asta.

Parerea mea este ca blogul asta este genial, iar povesetea cu Ceausescu de mare angajament!!!

Anonim spunea...

mai invata si tu photoshop ca sa fie real

Anonim spunea...

de fapt ei jucau WOW, si le-a dat unul res, si heal. si le-a facut fidel castro summon in Cuba.

Anonim spunea...

Alien tu esti vere?
Apropo:LOL.

Anonim spunea...

Fraierilor - Ceausescu traieste si voi il credeti in continuare pe Iliescu - REVOLUTIA a fost un teatru ieftin facut la televizor si crezut de o tara intreaga.

Chiar nu avem putina inteligenta sa ne dam seama ca povestea a fost facuta tocmai pentru ca noi sa credem ca era "Ceausescu" s-a terminat? Era nevoie sa vedem un impuscat la TV si chipurile se facea "revolta".

Ei bine, Ceausescu a plecat pe usa din dos dupa ce si-a asigurat planul cu Bush si Gorbaciov iar prostimea din Tara Romaneasca a stat cu balele curgande lipita de televizor sa vada marele spectacol intr-un eveniment LIVE sponsorizat de banda comunista a lui Ilici Iliescu.

Anonim spunea...

ce vrajeala...in plus iPod-ul in mana lui e pus prin trucaj...+ firul ala de la casca e cam drept nu credeti?

Anonim spunea...

e la mintea prostului poza asta,se cunoaste d la distanta ca e trucata si povestea ce-a scris-o ion creanga?hahaahahhaha

Anonim spunea...

poza e din parcul Herastrau

Anonim spunea...

Va rog sa nu ma implicati in disputa dumneavoastra. Nu eu sunt autorul articolului.

Anonim spunea...

ManeleMan tu cate bloguri tii omule ? Nu , nu se poate...ce imi vad ochii?!? Mare e gradina ta doamne =))

Anonim spunea...

mda...si Tupac, Elvis si Kurt Kobain sunt tot in cuba. ma bucur ca s-au intalnit cu totii. ;)

Anonim spunea...

ceausescu nu a murit in 89...a murit in 2002 de batranete

Anonim spunea...

de unde stii ca a murit in 2002 ?
eu totusi cred ca revolutia a fost un teatru ! dar poza e falsa
se vede tare!

alinaclaudia spunea...

ce naivi sunteti toti care puneti botul k traieste ceausescu !!!

Anonim spunea...

poza e trucata, se vede. dar sa va spun un secret: am facut 1 an armata la boteni-titu la parasutisti, acolo unde l-au prins pe ceausescu. baietii care au fost in plutonul de executie, in 1989 erau soldati iar in 1992 erau locotenenti majori si in ian '93 erau deja capitani pt ca gradul de lt-major s-a scos din armata RO. de ce oare?

Anonim spunea...

Wooooooooooow. Ce tare. Serios??? Ceausescu chiar traieste??? Ce uimita sunt. Sincer, mi se pare o tampenie tot articoulul asta. Nimic nu este adevarat. Are dreptate cel kre a zis k ipodul ala e pus aiurea. Se vede k poza e trucata, fara succes. Cati ani avea Ceasca in 89? Cred k vreo 73?? Nu stiu, k totusi am 18 ani. Deci aku ar avea in jur de 90 ani. Dupa poluarea din toata lumea, sunt convinsa ca el nu ar mai trai chiar dak s-ar mutat in Cuba. Sa fim seriosi...

Anonim spunea...

ati reusit sa prindeti muuuulti vizitatori cu acest articol - pacat ca nu mai puteti folosi si episodul 2 - in care elena naste si intra in cartea recordurilor , dar cine stie poate v-am dat o idee

Anonim spunea...

sa fim seriosi...se vede de la o posta k poza e trucata,plus de asta ceausescu,parerea mea e prea nenorocit k sa mai traiasca...nu merita aceasta sansa de la viata(de a mai trai)dupa cate a facut.deci nenea care ai scris articolul...da`ti demisia.nu mai imbacsiti poporul roman cu prostiile astea,si asa suntem nenorociti de soarta.wsm de prostia asta.sau poate ii faceai publicitate la ceausescu?si de ce a stat atatia ani ascuns?de ce nu a iesit la lumina?think...because is DEAD!!!

Anonim spunea...

Articol si fotografie pentru naivi si nostalgici senili. Chiar daca mi-as dori sa fie asa, nu pot fi chiar atat de usor de pacalit (manipulat?). Nu ne credeti prosti.Sau mai bine zis, asa cum santeti voi, "domnilor".
Un tovaras.

Anonim spunea...

ma shocat povestea asta de kkt cine a avut curaj sa faca asta cred ca este unu ca si el la fel de ideologic bolnav mintal.....
dar fiecare este liber sa spuna ce vrea regula fundamentala a "democratiei" LIBERTATEA DE A SE EXPRIMA PS CRED CA AM PIERDUT 3 MINUTE PRETIUASE DIN VEATA MEA CU ACEST DISCURS....:)

Anonim spunea...

Am citit articolul si m-am dus cu gandul la basmele pe care le citeam in copilarie.
Au unii o imaginatie atat de bogata!

Anonim spunea...

FRAIERILOR!
Este adevarat - Ceausescu traieste in Cuba!
Dati un search pe Google si o sa gasiti sute de dovezi!

Anonim spunea...

:))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))sunteti tari frate as vrea sa il cunosc si io pe ceausescu...sa -i dau aer cu portia..eu stiam ceva de elvetia..ca ar trai acolo ca are multi bani in banca si ca pana mea ....oricum nu ma intereseaza....

Anonim spunea...

cred ca ein cuba.... bai idiotilor voi chiar n-ati vazut fundul de dacie in spatele lui??? cred ca are nea nicu dacia la el in cuba, asa ca sa ii aminteasca de romania, nu? fraieiri mai sunteti daca voi chiar credeti asa ceva...

Anonim spunea...

chiar imi place... tare baieti...
mai exista o poza recenta cu el in cuba dar se pare ca are aceiasi pozitie, acelasi fundal, aceiasi varsta, numai ca o schimbat ipod-ul cu steagul uniunii europene!
o fi avut "shedintha photo"!!! =)))
mai si transmite un mesaj de acolo de..."departe"!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tgs3pzNvaf4


=)))))))))

Anonim spunea...

are si Id de mess .?

Anonim spunea...

Oameni buni, asa arata un om de 90 ani? Sa fim seriosi, o fi el fumand jointuri si tigari de Cuba mai toata ziua, dar tot nu ramane vesnic tanar...

Anonim spunea...

ia incercati sa salvati poza si sai sa o mariti si sa vedeti ce fir mishto de la ipod))) si apoi se intrerupe si iar incepe, paint 4 ever

Anonim spunea...

se vede ca-i trucata chiar fara s-o maresti! cred ca si eu puteam sa fac o treaba mai buna in photoshop. cat pentru Ceausescu... eu cred ca a murit de cancer....a fumat prea multe trabucuri cubaneze:))

Anonim spunea...

mha oameni buni:)) si tu Nea Nicu cum se poate sa ai postate acealeasi mesaje pe bloguri diferite la ore diferite? :-j hai sa fim seriosi

P.S. Photoshpul e bun ! pt cei care stiu sa il foloseasca;))

Anonim spunea...

Vrajeala mai mare ca asta nu am mai auzit, incercati sa mintiti in continuare, exact asa cum de face-a pe timpul raposatu-lui, sunteti mai ceva ca el, nu va crede nimeni stati linistiti lumea a evoluat, mai putin bolnavi ca voi.

Anonim spunea...

nu crede lumea că a înviat Hristos, va crede că e viu...Ceauşescu??
dăăăăă

moarte cleptocratiei spunea...

Aruncati liberalismul la Haznaua istoriei socialismul va invinge mai ales in combinatie cu ultranationalismul sa speram ca se va face dreptate dupa 20 ani de cleptocratie 25 dec 1989 25 dec 2009

Anonim spunea...

povesti, povesti...poate fi cineva sigur ca e adevarat sau nu? Mi-se pare totusi cam "science-fiction", ce-i drept, dar daca stai sa te gandesti, noi suntem numai simpli cetateni, marea majoritate dintre noi habar n-avem de ce se intampla in lumea "de sus"... si sunt sigura ca la noi ajung numai franturi de idei... fiecare cu constiinta lui cu privire la articolul asta, nu?
Dar ipod-ul ala in poza...e chiar deplasat.

Anonim spunea...

Daca suntem destepti, uitati-va si voi la filmuletul, sau "inregistrarea" lui, unde e aceeasi poza fara ipod, si vedeti clar ca e trucata...
multa minte ne mai trebuie...
Si apropo, chiar asa de inapoiata e Cuba, asa incat sa nu poti face rost de un Ipod? Nu e closca cu puii de aur, e un simplu Ipod, si am prieteni care locuiesc in Cuba, si , ma scuzati, folosesc tehnologia zilelor noastre...sa ne mai informam si noi

manoliu spunea...

1. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
International terrorist military attack against Romania
In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.
http://www.disclose.tv/members/action/viewvideo/33149/International_terrorist_military_attack_Romania_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_military_attackRomania_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_military_attackRomania_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_military_attack_Romania_IV/
2. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
State terrorism INTERNATIONAL
TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNATIONAL_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNATIONAL_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNATIONAL_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNATIONAL__IV/
3. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE
WAR AGAINST HUMAN BEINGS
O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III/
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/

Anonim spunea...

Ce porcarie...mare!!!

Anonim spunea...

poate fi si adevarat si minciuna...dar poza aia e trucata rau;se vede de la o posta...amatori de 2 lei

Anonim spunea...

Da,superb!Poza e trucata cam prost dar merge pentru astia mai naivi si nestiutori asa,nu?Inregistrarea?Da!Daca iei lucrurile ca atare si nu prea esti atent la detalii,sau sa analizezi...da,si aia e facuta Sambata in Cuba,acuma mai ramane sa ne ducem dupa el.Cum ziceai ca se numeste vila unde sta,sa-mi dea si mie un autograf,ceva si vin dupa si vi-l arat! :)) CE URAT!

fiveblueapples spunea...

Teoria conspiratiei... prin urmare Ceausescu traieste si Adolf Hitler la fel...totusi in baza acestor teorii, va intreb exista si un Congress al Marilor Uzurpati. Daca da unde?

Apropos...eu nu traiesc in Romania , ce se mai aude cu Elodia? E si ea in Cuba?

Aiureli!

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa zic . Eu cred ca e prea batran . Asta este din 2007 . Acum o fi murit sau o fi prin spitale( asta daca este adevarat!)...

Claudia spunea...

Mi-a spus o prietena despre articolul asta si am vrut sa vad cu ochii mei! Chiar traieste Ceausescu!?

Anonim spunea...

ce falsa poate sa fie poza aia :))
daca te uiti atent vezi ca mana tine mp3 ( sau ce ar fi ala) se observa ca imaginea a fost facuta cu photoshop, Hai ma!!!! ne credeai atat de prosti :))

Unknown spunea...

Review Metro Exodus

https://www.ryze.ro/review-metro-exodus/

Anonim spunea...

Bună, mai trăiești tovarășe Ceaușescu? Sau ai dat coltu cu susținătorii???

Anonim spunea...

BĂI TATĂ MAI TRĂIESTI S AU NU