5.08.2007

Dragos Manac: Basescu si heringul rosu

Il am pe Dragos Manac in lista de feed-uri si astazi am gasit un post pe cat de interesant pe atat de impartial dar care puncteaza foarte bine actul de a alege democratic. Articolul intreg poate fi citit aici, iar cu permisiunea lui Dragos, eu ii voi publica concluzia:

Eu am facut o analiza a prestatiei presedintelui si ma voi duce la vot sa-mi spun umila parere. M-as bucura ca toti cei care voteaza sa-l evalueze pe Basescu, nu sa voteze impotriva parlamentarilor sau a altor dusmani vizibili, existenti sau nascociti.
Mi-a placut mult si cred ca asta este spiritul democratic pe care ar trebui sa-l avem in momentul in care suntem chemati sa ne exercitam dreptul la vot.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sa stii ca bine zici... nu-mi dau seama daca Manac asta al tau e fie pesedist fie cu Basescu.

Cam trage a pesedist dar pare mult prea inteligent.

Anonim spunea...

Vrea sa para pesedist, dar de fapt sugereaza ca il va vota pe Basescu. Eu asta am inteles printre randurile lui - optiune sa insa este secreta si nu ai decat sa respecti asta.

Anonim spunea...

Eu cred ca vrea sa spuna ca spoturile lui Basescu nu sunt chiar pe placul sau cu toate ca il va vota... si-a scos comentariile de pe blog asa ca nu am putut sa-l intreb direct.

Asa cum spune fluflu, e prea inteligent ca sa fie din PSD (nu ca mi-ar fi rusine cu Vanghelie).

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce a inchis comentariile. Asta una la mana. Iar despre heringul rosu eu am vazut multe prin propaganda PSD si aparitiile televizate Tariceanu.

Pentru a lua atentia de la suspendarea presedintelui (repet...suspendarea presedintelui) s-au inventat o gramada de heringi rosii.

In plus - daca suntem putin atenti vedem si alte metode de propaganda si persuasiune. Comparati opiniile bloggerilor cu cele ale televiziunilor. Da cu virgula.