5.09.2007

Chiar nu stam cu mainile-n san :)

Acum am gasit pe YouTube spotul Pro Democratia - si ei au o campanie asemanatoare. Spotul mi se pare cam "boring" iar siluetele alea negre sunt cam inexpresive. Eu as fi pus cateva cefe de cetateni responsabili :). Per total e bine ca fac asta in timp ce alte organizatii se pare ca se concentreaza puternic doar pe campania 2% si pe fund raising. Citeam cu cateva zile in urma ca Ionut Oprea isi doreste in Romania "o societate civila" - eu sunt tare curios sa sa-mi explice ce a vrut sa spuna :)



In alta ordine de idei, pot spune ca in acest moment campania "Mergi la vot pe 19 mai" se bucura de sprijinul mai multor organizatii: ni s-au alaturat in aceste zile colegii de la EURO<26, ASLS - Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine, ASPSE - Asociatia Studentilor din Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, OSE - Organizatia Studentilor Electronisti, ASFSIM - Asociatia Studentilor din Facultatea de Stiinta si Ingineria Metalelor, CPV - Clubul Presa de Vin si GIPIR - Grupul de Initiativa pentru Promovarea Imaginii Romaniei. Lista ramane deschisa :)

Concluzia mea pentru Ionut: avem societate civila ;)

4 comentarii:

Piticu spunea...

a cui e vocea din spatele spotului ? suna al dracu de cunoscut ...

Piticu spunea...

PS ... ma bagi in blogroll ? :P

CRSC Romania spunea...

te bag

Anonim spunea...

Cred ca societatea asta civila e ceva cu care incercam sa ne amagim. Adica ce faceti voi aici e remarcabil insa la nivel de tara, se traieste cu o mare durere in fund (pardon) cot.