5.08.2007

MEGAconcert ROCK - 19 mai - INTRAREA LIBERA


Concertul ROCK din 19 mai va avea loc in toate sectiile de votare. Pentru ca Romania este tara noastra, odata ajunsi la urne, vom putea alege melodia preferata. De ce? Raspunsul este simplu: pentru ca este democratie :)

Si acum, bagam si din carti ca sa dea bine la nominalizarile pentru roblogfest 2007:

Democraţia (în traducere literală "conducere de către popor", din grecescul δημοκρατία - demokratia demos, "popor," şi kratos, "conducere") este un regim politic prin voinţa poporului.

În ziua de astăzi, termenul este de cele mai multe ori folosit cu sensul de democraţie liberală, dar există multe alte varietăţi iar metodele de a guverna pot diferi. Cu toate că termenul democraţie este utilizat de obicei în contextul unui stat politic, principiile sale sunt aplicabile şi altor organisme sau entităţi, cum ar fi universităţile, sindicatele, companiile publice sau organizaţiile civice. Pe plan politic, democraţia se defineşte ca regimul politic fundamentat pe principiul suveranităţii naţionale (naţiunea conduce statul prin reprezentanţii săi aleşi, pe principiul separării puterilor în stat, pe principiul egalităţii tuturor în faţa legii. Democraţia este inseparabilă de respectarea drepturilor omului şi ale cetăţeanului. Democraţia modernă are la bază trei modele istorice din sec. XVII-XVIII (englez, american, francez) - sursa: wikipedia.

NOTA: melodia de mai sus ii este dedicata lui Zoso caruia ii urez insanatosire grabnica dupa accidentul din acest uichend - pe 19 trebuie sa ajunga si el la vot :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Super tare filmul :) :) :)

Anonim spunea...

Bai, eu chiar am crezut ca e concert si ma bucuram.

Oricum o sa fie cursa in week-end si ma voi duce sa si votez. Nu imi ascund preferintele asa ca va spun din start ca nu voi vota pentru suspendare cu toate ca in prima faza si mie mi-a fost neclar buletinul de vot.

Concluzie - nu mai amagiti lumea cu concerte, mici si bere ;)

Anonim spunea...

M-am spart de ras - faza cea mai dura este la final, cand apare Vanghelie cu fes si cu limba afara...loool

Anonim spunea...

Mno - Vanghelie este cel mai cool dintre toti. I se potriveste de minune rolul asta de chitarist alaturi de Voiculescu (parca) si Iliescu :) cu toate ca cel din urma e cam fumat...

Anonim spunea...

Ma mai gandesc... 5 minute si va spun daca merg la "concert sau nu"

Just Blank spunea...

Nu e chiar "intrare liberă". E mai degrabă "doar cu buletinul".
Rock on! \m/