5.09.2008

Campania "Tinerii voteaza" - spot video - alegeri 2008

Un comentariu:

Anonim spunea...

NU NAI PE CINE ALEGE - TOŢI SUNT LA FEL !

CE ROST ARE SĂ MERGI LA VOT ?

Votul tău într-adevăr nu contează !

Indiferent cine câştigă, nu se va face nimic pentru tine !

Dacă alegi opoziţia, oricum te supui majorităţii !

Dacă votezi cu majoritatea, te supui minorităţii alese chiar de tine !

Votează, vei regreta şi vei rămâne supus intereselor altora !

- ALEGE LIBERTATEA !

Asumă-ţi responsabilitatea de a nu participa la circul electoral. Să se voteze singuri, dacă tot urmăresc propriile interese. Lor nu le pasă de tine, vor doar să te folosească. Nu te lăsa manipulat de bere, mici şi muzică proastă – vei regreta încă 4 ani.

Fii mândru că nu-ţi semnezi de bună voie sentinţa. NU VOTA! De fapt, noi suntem majoritatea, cei care ne-am săturat de minciuni electorale, cei care nu ne lăsăm minţiţi de politicieni, cei care nu suntem manipulaţi !

IGNORANT E CEL CARE VOTEAZĂ

CHIAR CREZI ÎN UTOPIILE LOR, EXPERIMENTATE PE PIELEA NOASTRĂ?!

Chiar crezi că politicienii se gândesc la tine? Chiar crezi că se gândesc la viitorul copiilor tăi? Chiar crezi că politicienii vor puterea pentru binele tău? Chiar crezi că iubesc oamenii? Chiar crezi că politicienii nu sunt mai presus de legea pe care o fac pentru tine?

- FII REALIST - NU VOTA !

Ignorant e cel care repetă greşelile trecutului ! Ignorant e cel care crede în politicieni ! Ignorant e cel care nu crede în el însuşi ! Ignoranţa ta e complicitate !

Lucrurile vor merge la fel de prost, iar tu eşti la fel de vinovat ca şi cei pe care i-ai ales să-ţi distrugă viitorul. Nu Vota ! E o alegere, e varianta de care se tem cel mai tare: CE VOR FACE DACĂ NIMENI NU MERGE LA VOT? Nu te mai lăsa înşelat şi trimite-i la muncă cinstită !