9.24.2007

Cea mai barbie dintre barbie - politica de dama

Evident ca nu va fi vorba despre faimoasele papusi sau jocuri cu Barbie ( Barbi pentru cei fara bac) ci despre doamnele din politica pandite de muza antica a blogurilor.

O prima Barbie (insa rosie si nu roz) este Gabriela Cretu - din pacate pe blog nu si-a pus poza asa ca se bazeaza ca oamenii sa o voteze dupa caricatura (o strategie absolut noua de branding personal).

O alta barbi cu site veb este Daciana Sarbu, intrata in politica pe pile (pe site se vede in spatele ei o poza a parlamentului ieuropean - o cladire destul de hidoasa care i-a suparat pe Belgieni asa cum ne-a suparat pe noi Casa Poporului). Din pacate, nu o mai putem iubi pe Daciana nu din cauza numelui (marca Renault) ci pentru ca vrea sa ne ia bautura... parca vad ca maine, poimaine, o sa fie si contra batailor conjugale :( (alea de control)

A treia oama politica (femininul de la "om") cu net prin posete este barbi Lavi... Lavinia Sandru pentru cei ce nu-ntelege. Pe prima pagina troneaza o bulina rosie, indiciu ca si-a facut studiile poate pe la Moscova (glumesc - gluma cu Japonia n-ar fi prins) sau ca sediul PIN este situat intr-o cladire cu risc seismic.
Cand i-am vazut poza din CV mi-am spus ca e de vedeta din filmele pentru adulti insa cand am citit ca don'soara Barbi este absolventa de actorie mi-am dat seama ca trebuie sa existe printr-o arhiva cel putin o caseta cu filme deocheate dornice sa vada lumina zilei in caz ca nu se mai arde bine gazu' (evident, iar sunt pus pe glume si va somez sa nu ma luati in serios).

Revenind la o nota rigida, academica si extrem de sobra, doresc sa va mai aduc spre cunoastere numele lui Lavi: Marcela Lavinia Valcov-Sandru :)

Marcelooooo!!! Vine lupu!!! :)

PS: gluma cu "lupu" e legata iar de gaz... "Vlk" prin limbile slave e ala de mananc oili... dar mai stii ce are lupu-n Gusa :) :) :)

Un comentariu:

primabarbie spunea...

Solicit drepturi de autor pentru strategia de branding (adica folosirea unei caricaturi ca prezentare)!
Trebuie sa recunosc totusi "caricatura de articol" drept un gen literar absolut original...
Votam si asa, ce sa facem... (citim, pardon!)